Başkan Topaloğlu’ndan DOKAP’A Ziyaret

Başkan Topaloğlu’ndan DOKAP’A Ziyaret

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.

A+A-

Giresun DOKAP Bölge Kalkınma idaresinde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Karadeniz’de 9 ili birbirine bağlayan Yeşil Yol projesinin başlangıç noktası olan 19 Mayıs İlçesinde yürütülen projeler ve gelecekte yürütülebilecek çalışmalara ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediyesinin girişimleriyle DOKAP tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı öncülüğünde “Yeşil Yol Güzergâhındaki Kültür-Turizm ve Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Mali Destek Programı” kapsamında 19 Mayıs İlçesinde gerçekleştirilen ve bundan sonra gerçekleştirilebilecek projeler hakkında Sayın Başkanımızla fikir alış-verişinde bulunduk. Kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Turizm Cenneti 19 Mayıs İlçemizde, Kızılırmak Deltası Kuş Cennetinden Nebiyan Turizm Bölgesine kadar desteklenebilecek birçok alan bulunuyor. Özellikle Yeşil Yol Projesinin başlangıç noktası olan ilçemizde yapılan çalışmalara destek verdiklerini belirten Yüce, bundan sonrada her alanda ve koşulda her türlü desteği vereceklerini söyledi. Bir yerde proje varsa, hizmet varsa bize düşende bunlara destek olmaktır.” dedi.

Ziyaretin ardından 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, DOKAP İdaresi Başkanı Ekrem Yüce’ye Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti temalı 3 boyutlu bir tablo hediye etti.

dokap-19-mayis.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.