Başkan Topaloğlu Türkçe Sokağı Açılışına Katıldı

Başkan Topaloğlu Türkçe Sokağı Açılışına Katıldı

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçesi Yörükler İlk-Orta Okulunda,OMÜ Türkçe Öğretmenliği Bölümü işbirliğinde gerçekleşen Türkçe Sokağı açılışına katıldı.

A+A-

Hiçbir zaman araştırmaktan ve okumaktan vazgeçmeyin diyen, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Dilimiz en güzel ve en zengin dillerden birisi. Türkçemizi en güzel şekilde kullanalım. Dilimizi ne kadar iyi kullanırsak, iletişimimizde o kadar iyi olur. Ben sizlerde bu azim ve gayreti görüyorum. Büyük ve güçlü Türkiye’miz sizlerle büyümeye ve
yükselmeye devam edecek. Hepinize başarılar diliyorum. Okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize bu işte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” Dedi.
19 Mayıs İlçesi Yörükler İlk-Orta Okulu Müdürü Mustafa Tuncay Mert ”Öğrencilerimiz dilimize daha yakın olabilmeleri, dilimizi daha doğru kullanabilmeleri ve iletişimi daha iyi sağlayabilmeleri için bu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimizin verimli geçtiğini düşünüyorum. Katılan herkese teşekkür ederim”. Dedi.
Başkan Topaloğlu ‘Türkçenin Tarihi’ adlı sunuyu da öğrencilerle beraber izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.