Başkan Topaloğlu “Polisimin Yanındayım” Kampanyasına Destek Oldu.

Başkan Topaloğlu “Polisimin Yanındayım” Kampanyasına Destek Oldu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, ülke genelinde başlatılan ”Polisimin Yanındayım” kampanyasına destek oldu.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu” Ziyaretimizle hem polislerimize başsağlığı dilemek hem de moral vermek istedik. Vatandaşlarımız tarafından tüm Türkiye’de ve sosyal medyada başlatılan “Polisimin Yanındayım ” Kampanyasını canı gönülden destekliyoruz. Haydi, Türkiye polisimizle bir olduğumuzu bu saldırılara karşı dik duracağımızı, diri duracağımızı, teröre karşı her zaman birlik olacağımızı bu güzel ülkemiz için göster” dedi.

Başkan Topaloğlu sözlerine şöyle devam etti.” İstanbul’da iki ayrı patlamada hayatlarını kaybeden Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen haline bir kez daha şahit olduk. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, olarak önümüze gelmektedir. Büyük Güçlü Türkiye hedefinden sapmayacağız. Başaramayacaklar, bölemeyecekler, diz çöktüremeyecekler, bu bayrağı indiremeyecekler ”dedi.

osman-topaloglu-polisler-ile-bafra55net-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.