BAŞKAN TOGAR’IN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN TOGAR’IN KADİR GECESİ MESAJI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Togar mesajında “Af, mağfiret, birçok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşar iken, Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ve akabinde Ramazan Bayramı’na kavuşmanın da haklı sevincini yaşıyoruz” dedi.

Mesajına şu şekilde devam eden Togar, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz. Cuma gecesi yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni kutlayacağız. Kadir gecesi dinimizde en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Tutulan oruçların yapılan ibadetlerin ve yardımların bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan Bayramı’nın müjdecisi, karanlıklar ve cehalet içinde yüzen insanoğluna kurtuluş yolunu gösteren Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı yaptığımız ibadetlerimizi, ettiğimiz duaları dergahı kabul ve makbul eylesin” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TOGAR’DAN AÇILIŞA DAVET

Tekkeköy Kirazlık Mahallesine yapılan caminin açılışının kadir gecesinde yapılacağını söyleyen Başkan Togar, “Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı dinimizde en kutsal ve faziletli gece olarak nitelendirilen mübarek Kadir Gecesinde 31 Mayıs Cuma akşamı Kirazlık Camimizin açılışını yapacağız. Camimizin açılışına ve iftar programımıza tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.