Başkan Taşçı’dan Bakan Bak’a ziyaret

Başkan Taşçı’dan Bakan Bak’a ziyaret

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

A+A-
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Bakan Bak’a yeni görevinde başarılar diledi. Atakum İlçesinde gerçekleştirdikleri spor odaklı yatırımlardan bahseden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, planlama aşamasındaki yatırımlar hakkında Bakan Osman Aşkın Bak’ı bilgilendirdi.
 
‘YATIRIMLAR SÜRECEK’
Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Geçtiğimiz dönemlerdeki bakanların Samsunlu olması, kente de bu anlamda bir spor markası kazandırdı. Bu anlamda Karadenizli olduğum için ben de hem Samsun’u hem de Atakum’u yakından biliyorum. Aynı heyecan içerisinde çalışmalarımız, yatırımlarımız sürecek. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ziyareti karşısında memnun oldum. Yerel yönetimlerdeki temsilcilerimiz olan belediye başkanlarımızın, gençlik ve spor alanlarında bu kadar hevesli ve heyecanlı olması bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.
 
‘ATAKUM GENÇ BİR İLÇE’
Atakum İlçesinde sportif alanların arttırılması ve gençlerin spora yönlendirilmesi noktasında önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin hızla artan nüfusunda büyük bir çoğunluğu gençler oluşturuyor. Ayrıca Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisi olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi de yine bizim ilçemizde. Gençlerin spora yönlendirilmesini ve ilçemizdeki sportif alanların arttırılması anlamında ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Atakum Belediyespor Kulübü bünyesinde bin 200 lisanslı olmak üzere yaz okullarıyla birlikte 2 bin 500 sporcuya hizmet veriyoruz. Sporcularımız geçtiğimiz sezon 13 branşta 103 madalya kazandı. Bölgesel Amatör Lige yükselen futbol takımımız da ilçemizi futbolda temsil ederek büyük başarılara imza atıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da çalışmalarımızın destekçisi olacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
 
HAYIRLI OLSUN HEDİYESİ
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyareti sırasında Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şentürk ve eski Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu da eşlik etti. Başkan Taşçı, Bakan Bak’a, Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezinde üretilen el emeği ürünlerden hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.