Başkan Sebahattin Özdemir maske denetimine katıldı

Başkan Sebahattin Özdemir maske denetimine katıldı

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Kaymakamı Metin Yılmaz başkanlığındaki heyet tarafından yapılan maske denetimine katıldı. Başkan Özdemir; “ Bizleri kurallara uyarak destekleyin.” dedi.

A+A-

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz,  Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Şaffak, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kidemli Başçavuş Özkan Parlak, İlçe Sağlık Müdürü Nevin Vural, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nizamettin Boyacı, Zabıta Müdürü Erhan Demir ile Emniyet ve Zabıta mensuplarının katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla Kovit -19 tedbirlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde esnafları ziyaret eden Havza Kaymakamı Metin Yılmaz; “Son günlerde vakalar artış göstermekte. Tüm işletmelerin alacağı tedbirler belli. Herkes kurallara uyarsa biz bu hastalığın üstesinden geliriz.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise; “Sizlerden çok şey istenmiyor, maskenizi takın ve sosyal mesafeye dikkat edin. Diğer konularda devletimizin her kurumu üzerine düşeni fazlası ile yapmakta zaten. Bizler sizler için çalışıyoruz, sizlerde bizleri kurallara uyarak destekleyin.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.