BAŞKAN SARICAOĞLU'NDAN ÇAT KAPI İFTAR PROGRAMI

BAŞKAN SARICAOĞLU'NDAN ÇAT KAPI İFTAR PROGRAMI

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Geçen sene yapmış olduğu çat kapı iftar programlarına bu senede devam ediyoruz” dedi.

A+A-

Yaşar doğu mahallesinde yaşayan muzaffer amcaya çat kapı ziyaretlerini geçekleştirdiklerini  dile getiren Başkan Sarıcaoğlu, "Mahalle muhtarımız ve eşimi alıp ilçemde ki vatandaşlarımın evine çat kapı iftara gidiyorum. Beni gördüklerinden çok şaşırıyorlar ve çok mutlu oluyorlar" dedi. 
 
‘PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK’
Çat kapı iftar programlarımız her akşam farklı bir evde devam edileceğini sözlerine ekleyen Başkan Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın arasında olmak, onlarla sohbet etmek, onların istek ve dertlerini birebir kendi evlerinde dinlemek onları da çok mutlu ediyor. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın yanında olma sözü verdik ve yanında oluyoruz. Muzaffer amcamıza misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok iyi ağırladı" diye konuştu.
 
‘VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN’
Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte çat kapı iftar programı kapsamında her akşam bir eve girdiklerini söyleyen Yaşar doğu mahallesi muhtarı Ayhan Kara, "İnsanların gözlerindeki o mutluluğu ve şaşkınlığı görünce yapmış olduğumuz işin ne kadar büyük ve kutsal bir iş olduğunu daha iyi anlıyorum. Şu mübarek günlerde Başkanımıza halkının her daim yanında olduğu için çok teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.