BAŞKAN SARICAOĞLU. SAĞLIK MERKEZİNE SAHİP ÇIKTI

BAŞKAN SARICAOĞLU. SAĞLIK MERKEZİNE SAHİP ÇIKTI

Kavak'ın Mahmutbeyli mahallesinde bulunan Sağlık Merkezine Kavak Belediyesi tarafından tam destek geldi.

A+A-

Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Sağlığımız bizim için çok önemlidir ve bu nedenle sağlık merkezlerimize sahip çıkıyoruz "dedi. 

Sağlık merkezinin tam teşekkürlü hizmet verebilmesi için desteğini esirgemeyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Yıkılmaya yüz tutmuş duvarların kontrollü bir şekilde yıkılmasını sağladık.Bu arada  zeminin araç otoparkına uygun hale getirilmesi ve çevre düzenlemeleri konusunda kilitli parke taşı döşemesi yaparak Sağlık Merkezini çamurdan kurtardık ”dedi.
 
‘MODERN VE GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURDUK’
Yağmur suyu kanalının zemin altına alınması için çalışmalarına gece gündüz ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Sarıcaoğlu,” Belediyenizce  yapmış olduğu çevre düzenlemeleri ile Mahmutbeyli Sağlık Merkezi'nin görünümü daha modern ve güzel bir görünüme kavuşturduk. Mahmutbeyli Sağlık Merkezi içerisinde acil müdahale odası, hasta gözlem odası, kan ve tahlillerin alındığı bir kan alma kısmı ile kadın izlem ve ria odası ile çocuk izlem odasına ek olarak bebek bakımı ve emzirme odası bulunmaktadır. Ayrıca eskiden tek tuvaleti bulunan Sağlık Merkezinde şuan bay, bayan ve engelli tuvaletleri yönetmeliklere uygun olarak yapılmıştır” diye konuştu.
 
‘DOKTOR YAĞMUR YEŞİLIRMAK'TAN BİLGİLER ALDIK’
Sağlık Merkezinde serumla tedavi ufak girişimler ve rica uygulamaları gibi çalışmalar yapılmakta olup, acil hizmetler ve evde sağlık hizmeti ile gezici hizmet çalışmalarına ek olarak sağlık eğitim çalışmaları ile hasta sevk ve randevu işlemlerinde hasta ve yakınlarına yardımcı olunmakta olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu,”Mahmutbeyli Sağlık Merkezinde yapmış olduğumuz incelemelerde Doktor Yağmur Yeşilırmak'tan bilgiler aldık ve vermiş olduğunuz  güzel hizmetlerden   dolayı kendisine  teşekkür ettik ve Sağlık Merkezi ön kısmındaki yolun asfaltlama çalışmaları için Doktor Yağmur Yeşilırmak'a söz vermiştik sözümüzü getirdik” dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.