Başkan Sarıcağolu: Halkımızın her ihtiyacı bizim projemizdir

Başkan Sarıcağolu: Halkımızın her ihtiyacı bizim projemizdir

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu “ İlçemizin neye ihtiyacı varsa bizim projemiz odur.” dedi.

A+A-

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu “ İlçemizin neye ihtiyacı varsa bizim projemiz odur.” dedi.

Kavak’ta birçok yatırım ve projeyi halkla buluşturduklarını ve yenilerini ortaya koymanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, “ Bizler projelerimizi ilçemizin ve halkımızın ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Kavak’ta halkımızın neye ihtiyacı varsa o bizim projemizdir. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz” dedi. 

Bundan sonraki süreçte de daha modern bir Kavak için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Kavak’ta görev dönemimiz içinde ilçemizin ihtiyaçları tek tek belirlenerek kalıcı yatırımlar yapıldı. Tüm hemşerilerimiz emin olsunlar ilçemizin geleceği bugünden daha güzel olacak. Bu yolda bizlere destek veren yanımızda olan herkese tüm ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kavak’ın bu günlere ulaşması için belirledikleri hedef ve vizyon doğrultusunda birbirinden önemli projelere hayat verdiklerini ifade eden Sarıcaoğlu, “ Belediye Başkanlığı görevinde olduğumuz iki dönemdir doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara olan borcumuzu ödemek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Hizmet dönemlerimiz içinde gerek kamu, gerekse özel sektör yatırımlarının gelmesine öncülük ederek Samsun’un en hızlı kalkınan bölgesi olduk. Büyük emek isteyen tanıtım çalışmalarımızla ülkemiz yatırımcılarının ilgisini ilçemize çekerek Sanayileşme yolunda ciddi mesafe aldık. Kavak’ta birçok önemli yatırıma hayat verdik. Bundan sonra da üretmeye ve hizmetlerimizi artırmaya devam ediyoruz.  Onun için ilçemizin neye ihtiyacı varsa bizim projemiz odur diyoruz.”

 baskan-saricagolu-halkimizin-her-ihtiyaci-bizim-projemizdir.pngbaskan-saricagolu-halkimizin-her-ihtiyaci-bizim-projemizdir-001.pngbaskan-saricagolu-halkimizin-her-ihtiyaci-bizim-projemizdir-002.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.