Başkan Sandıkçı’ya Muhtarlardan Hizmet Teşekkürü

Başkan Sandıkçı’ya Muhtarlardan Hizmet Teşekkürü

Canik Belediyesi, kar temizleme çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

A+A-

Canik Belediyesi, kar temizleme çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Belediye ekiplerinin yüksek kesimlerdeki kar temizlik çalışmaları mahalle muhtarları ve halk tarafından takdirle karşılanıyor.

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kar yağışı nedeniyle özellikle kırsal mahallelerin ana yollarının kapanmaması için 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü kar mücadele ekipleri vatandaşların mağduriyet yaşamaması için, zorlu kış şartlarında yaşamlarını kolaylaştırmak için yoğun çaba gösteriyor.

Canikli muhtarlardan Başkan Sandıkçı’ya teşekkür

Canik Belediyesi’nin, kış şartlarında vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, hiç kimsenin zorlu kış şartlarından etkilenmeden yaşamlarını sürdürmesi için yaptığı çalışmalar takdirle karşılanıyor. Canik mahalle muhtarları Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret ederek, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Canik ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç de sosyal medyadan, “7/24 kesintisiz kar mücadelesinde üstün başarı gösteren, Canik Belediye Başkanı olmak üzere, tüm çalışma ekibine şahsim ve muhtarlarım adına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” paylaşımında bulundu.

Gereken önlemler alınıyor

Kış şartlarından dolayı oluşabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçebilmek için gerekli önlemlerin alındığını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekiplerimiz ana yollarda biriken kar yüzünden vatandaşlarımızın zorluk çekmeden yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler. İlçemiz genelinde kardan dolayı kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Mahallelerimizin temizliği konusunda da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kar-kış demeden 7/24 çalışmalarına sürdürüyor. Kar yağışı devam ettiği müddetçe ilçemiz genelinde belli bir program dâhilinde çalışmalarımız devam edecek. Mahalle muhtarlarımızla, muhtarlık iletişim merkezimiz aracılığı ile de sürekli iletişim halindeyiz. Hizmetlerimizde çözüm ortağımız olan muhtarlarımızla birlikte gereken çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Muhtarlarıma, ziyaretleri nedeniyle ve yaptığımız çalışmalarda yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

1-846.jpg

2-829.jpg

3-690.jpg

4-488.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.