Başkan Sandıkçı'dan 23 Nisan Mesajı

Başkan Sandıkçı'dan 23 Nisan Mesajı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, salgın hastalık nedeniyle bu yıl evlerde kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık nedeniyle ülke olarak zor günlerden geçirdiğimi ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için her yıl coşku ve heyecanla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla bu yıl evlerimizde çocuklarımızla birlikte kutlayacağız." dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle dışarı çıkamayan, parka gidemeyen, sokakta oynayamayan hatta arkadaşlarını eve çağıramayan çocukların durumlarının farkındayız diyen Başkan Sandıkçı, “Devletimizin güçlü kalması ve sizlerin sağlığı için biraz daha sabırlı olmaya devam edeceğiz. Aydınlık günler çok yakında sizlerin olacak. Yine parklarda oynayacaksınız, arkadaşlarınızla etkinlikler yapacaksınız, spor için salonlara koşacaksınız, sinema izleyecek ve tiyatro seyredeceksiniz. Bütün bunları yapabilmeniz için, devletin uyarılarına uyarak evde kalmaya devam edelim. Bu duygularla, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 100. yılını ve geleceğimizi emanet edeceğimiz tüm dünya çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum." mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.