BAŞKAN ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ

BAŞKAN ŞAHİN'İN MUTLU GÜNÜ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in oğlu Sefa ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Veri Yöneticisi Recep Varol’un kızı Elif nişanlandı.

A+A-

Bafra Çetinkaya Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan nişan merasimine, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Ali Katırçı, Garnizon Komutanı Şerdal Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Bafra Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Merasimde bir konuşma yapan Başkan Zihni Şahin, “İnşallah, dinimizin de toplumumuzun da en önemli temel yapı taşı olan ailenin hayata geçmesi düşüncesiyle bu güzel mekanda başlayan nişan töreninde gençler, birbirlerine saygı ve sevgi anlayışı içerisinde devam edecek. Gençler hem hayatı en güzel şekliyle paylaşacak hem de vatana millete hayırlı evlatlar hediye edecekler. Gençlerimizi bir ömür boyu mutluluk diliyorum” dedi.
Başkan Şahin’in konuşmasının ardından gençlerin nişan yüzüklerini takan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “İnsan hayatının en unutulmaz en güzel gecelerinden birisi mürüvvet geceleridir. Bunlar nişan olur, nikah olur fark etmez. Hepsi aşağı yukarı bizim toplumumuzda, bizim kültürümüzde birbirini tamamlayan şeylerdir. Nikahın birinci adımıdır nişan. Şahin ve Varol ailelerinin mutlu gününde, Elif ile Sefa’nın mutlu gününde olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.