BAŞKAN ŞAHİN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN ŞAHİN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin’in mesajı şöyle:

A+A-

 

 

“Saygıdeğer Hemşerilerim.

 

Anadolu’nun vatanımız olarak yeniden tescili olan 30 Ağustos Büyük Zafer’in 94. yıl dönümünü, milletimizle ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki kardeşlerimizle beraber büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

 

Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan milyonlarca vatandaşımızın ve Bafralı hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum.

 

1919’da zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan istiklal meşalesi, Büyük Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zaferle taçlanmıştır.

 

30 Ağustos, “Ya istiklal ya izmihlal” tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır. 30 Ağustos 1922’de Türk milleti, boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Bundan 94 yıl önce Dumlupınar’da aziz şehitlerimizin destansı mücadeleleri ve mübarek kanlarıyla tescil edilen iradeye bugün de sahibiz. Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak; ekonomik, siyasi ve sosyal olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

 

15 Temmuz kanlı darbe girişimi karşısında milletimizin ortaya koyduğu tavır, bu topraklarda “Büyük Taarruz” ruhunun ne kadar diri olduğunun da ifadesidir. Milletimizin büyük dirilişi devam edecektir. Devletimiz ve milletimiz ilelebet yaşayacaktır.

Bu duygularla; darbe kalkışmasında, terör saldırılarında şehadet şerbeti içen, vatanımız, bayrağımız için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, ailelerine sabır diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı tebrik ediyorum.”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.