BAŞKAN ŞAHİN’E PAZAR YERLERİ ODASINDAN TEŞEKKÜR

BAŞKAN ŞAHİN’E PAZAR YERLERİ ODASINDAN TEŞEKKÜR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, toplumun her kesiminin takdirini almaya devam ediyor.

A+A-

Başkan Şahin ilçeye yaptığı hizmetlerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare halinde olmaya ve toplum yararına hizmet eden bu kuruluşlara destek olmaya çalışıyor. Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz ve yönetim kurulu üyeleri, odanın faaliyetlerinde kullanılmak üzere oda hizmet binası yapımını sağlayan Başkan Şahin’i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz ziyaret sırasında şunları söyledi: “Belediye başkanımız Zihni Şahin bey odamızın her zaman yanında yer aldı. İlçemizde her derneğimiz ve odamıza destek olduğunu görüyoruz. Bundan da bizler çok mutlu oluyoruz. Belediye başkanımızın bizlerin yanında olması bizim daha fazla gayretli olmamızı da sağlıyor. Odamızın faaliyetlerini çok daha iyi yapmamız için başkanımızdan yer konusunda yardımcı olmasını rica etmiştik. Başkanımız bize beklentilerimizin üzerinde yardımcı oldu. Oda yönetim kurulumuzla beraber başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunarak bizzat teşekkür etmek istedik” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Biz halkımız için varız. Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Elimizde bir imkân olduğunda bunu halkımıza her zaman sunmaktayız. Toplumumuzun her kesimi ile uyum içinde çalışıyoruz. ‘Bafra hepimizin’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Bafra Pazar Yerleri Odası’nın başkanı Hüseyin Topuz Bey ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum. Ele ele ortak akıl ile Bafra’mız için çalışmaya ve daha güzele doğru ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

pazar-yerleri-odasi-ziyareti-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.