BAŞKAN ŞAHİN'DEN TEŞEKKÜR

BAŞKAN ŞAHİN'DEN TEŞEKKÜR

11 Nisan 2015 cumartesi gecesi, bölücü terör örgütü pkk tarafından sosyal medya hesabı facebook sayfası saldırıya uğrayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, gelişmeler hakkında bilgi vererek teşekkür etti.

A+A-

Başkan Şahin şunları söyledi: “Bafra, Samsun, yurt içi ve yurt dışında yaşayan hemşehrilerimle iletişim kurduğum,  yaptığımız faaliyetleri duyurma imkânım olduğu facebook sayfam, yasa dışı bölücü terör örgütü pkk tarafından saldırıya uğramış ve çalınmıştı. Yapılan bu çirkin saldırı için anında Facebook yönetimine gerekli bilgi verilmiş ve şikayetimiz yapılmıştır. 12 Nisan 2015 pazar günü ise Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğümüze müracaat edilmiş, savcılığımız gerekli işlemleri başlatmış Samsun Bilişim Suçları birimine konu intikal ettirilmiştir. Samsun Bilişim Suçları bizlerle temasa geçmiş, gerekli tüm bilgi ve belgeler kendilerine verilmiştir. Yapılan çalışmalar sonucunda facebook sayfamızın kapatılması sağlanmıştır.

 

Yaşadığımız bu çirkin sanal saldırı sırasında Bafra İlçe emniyet Müdürümüz Mustafa Yiğit, Emniyet personelimiz, savcılığımız ve adli makamlarımız, Samsun Bilişim Suçları biriminin yaptığı çalışmalar ve anlamlı duyarlıkları için teşekkür ediyorum.

 

Bu saldırı sırasında biz yapmış gibi gösterilen yasa dışı terör örgütünün paylaşımlarına hemşehrilerim itibar etmemiş ve büyük bir tepki koymuştur. Sayfamda ki bu çirkin paylaşımlara bu büyük tepkiyi koyan, bizzat beni telefonla arayarak bilgi veren ve desteklerini ortaya koyan yüzlerce hemşehrime, konuyu gazete, radyo, televizyon, internet sitelerine ve sosyal medya hesaplarına taşıyan, halkımızı en doğru şekilde bilgilendiren basınımıza, sosyal medya mensuplarına çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.