BAŞKAN ŞAHİN’DEN DAVET

BAŞKAN ŞAHİN’DEN DAVET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin mübarek kadir gecesi dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin mesajında şunları söyledi:

A+A-

“Bin aydan daha hayırlı olan, Kadir Gecesi, Kur’an’ın Allah (C.C) tarafından Cebrail Aleyhisselam aracılığıyla Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e vahiy edilmeye başlandığı gecedir. Yüce Allah (C.C) Kuran-ı Kerim’de bu hususu ve kadir gecesinin önemini “Biz onu Kadir gecesi indirdik. Kadir gecesi nedir, bilir misin sen? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Meleklerle Ruh o gece Rabblerinin izniyle her iş için iner de iner. Tam bir esenliktir o gece, tâ tan yeri ağarıncaya kadar.” (Kadîr Sûresi, 1-5) ayeti kerimeleri ile belirtmiştir.

 

Bu kadar önemli bir geceyi idrak etmenin şuuru içerisindeyiz. Tüm hemşerilerimin, Türk milletinin ve İslam âleminin kadir gecesini kutluyorum. Bu gecenin hürmetine Yüce Allah’tan (C.C) tüm insanlığa barış sevgi, saygı, huzur ve mutluluklar getirmesini niyaz ediyorum. Ayrıca Kadir gecesi münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapmayı planladığımız programımızı hava muhalefeti nedeni ile iptal ederek 15 Temmuz Şehitler Cami’ine (Medi Bafra Karşısı) aldık. Programımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.