BAŞKAN ŞAHİN’DEN CİZRE’DE Kİ ASKERLERE CİHAZ DESTEĞİ

BAŞKAN ŞAHİN’DEN CİZRE’DE Kİ ASKERLERE CİHAZ DESTEĞİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Şırnak’ın Cizre ilçesinde sürdürülen operasyonlarda görev alan askeri personele ihtiyaçları olan elektronik cihaz desteğinde bulundu.

A+A-

Cizre’desürdürülen terör operasyonlarında görevli bir komutanın Bafra’daki yakınına seyyar şarz cihazı, tablet ve projeksiyon cihazına ihtiyaç duyduklarını söylemesi üzerine harekete geçen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, orada bulunan askeri personele çok sayıda seyyar şarz aleti, tablet ve projeksiyon cihazı gönderdi.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi: “Güneydoğu bölgemizde TSK ve emniyet güçlerimizin terörle mücadelesi devam ediyor. Yakın zamanda bölgeye giden bir kardeşimizin yakınlarıyla görüşmesinde orada ki bir komutanımızın ihtiyaçları konusunda bahsettiği şeyler arasında sürekli arazide olduklarından en fazla seyyar şarz aleti, tablet ve projeksiyon cihazına ihtiyaçları olduğunu ifade etmişler. Bu konudan haberdar olunca biz de arkadaşlarımızla değerlendirdik ve bu ihtiyaçları karşılamak istedik. Orada ki birliklerimize yardımcı olabilmek ve daima destekçileri olduğumuzu bilmeleri ve moral olması açısından da elektronik ihtiyaçlarının yanı sıra Bafra’ya özgü pide, nokul ve lokum da gönderiyoruz. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. En kısa sürede terörün bitmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Biz her zaman askerimizin, polisimizin destekçisiyiz. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

baskan-sahin’den-cizre’de-ki-askerlere-cihaz-destegi.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.