BAŞKAN ŞAHİN’DEN, BAŞKAN KILIÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ŞAHİN’DEN, BAŞKAN KILIÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

A+A-

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Şahin, yaklaşık 10 aylık başkanlığının ardından halkın teveccühleri ile yeniden seçilen Başkan Kılıç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Başkan Zihni Şahin, Bafra Belediye Hizmet Binası önünde Belediye Başkanı Hamit Kılıç,  Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, teşkilat mensupları, belediye birim müdürleri ve personeli tarafından karşılandı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Başkan Hamit Kılıç ve bir süre sohbet etti.

 

Başkan Şahin ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “31 Mart seçimleri sonucunda Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizde göreve gelen belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum. Bu anlamda ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz ve Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bu akşam Belediye Başkanı olarak dokuz yıl hizmet ettiğim belediyemizi ve yeniden göreve gelen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç kardeşimizi, heyetimle ziyarete geldik. Kendisini tebrik ediyor, yeni dönemde de başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu güzel karşılamalarından dolayı kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum.”

 

“Ak Partili belediyeler olarak ülkemize çok güzel hizmetlere imza attık” diyen Başkan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehirlerimizi yaşanabilir hale getirmek için gayretler sarf ettik. Taş üstüne taş koyan her bir insanımıza, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu akşam Başkan Hamit Kılıç kardeşim ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığım süre içerisinde Bafra’mıza yaptığımız çalışmaları yerinde inceledik. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Gençlik Caddesi ve diğer caddelerdeki ışıklandırma yaptığımız yerleri birlikte gezdik. Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Yaptığımız çalışmalar Bafra’mıza hayırlı olsun.“

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin’e ve heyetine ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Kendisi Bafra’mıza dokuz yıl belediye başkanı olarak birçok hizmetlerde bulundu. Son bir yılda da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak güzel hizmetler imza attı. Samsun’umuzun bütün ilçelerinde olduğu gibi ilçemizde de güzel çalışmalar yaptı. Bu anlamda ben bugüne kadar ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Zihni başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

baskan-sahin’den,-baskan-kilic’a-hayirli-olsun-ziyareti-1.jpg  baskan-sahin’den,-baskan-kilic’a-hayirli-olsun-ziyareti-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.