BAŞKAN ŞAHİN YAŞLILAR İLE NEŞELENDİ

BAŞKAN ŞAHİN YAŞLILAR İLE NEŞELENDİ

"18-24 Mart Yaşlılar Haftası" etkinlikleri çerçevesinde huzurevi sakinlerine yemek verildi.

A+A-

"18-24 Mart Yaşlılar Haftası" etkinlikleri çerçevesinde huzurevi sakinlerine yemek verildi.

Adnan Menderes Parkı'nda düzenlenen yemeğe Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Garnizon Komutanı Binbaşı Serdal Şahin, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve huzurevi sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin geceye katılanlara karanfil verdi.

Gecede günün anlam ve önemi hakkında bir konuşma yapan Bafra Huzurevi Müdürü Muzaffer Şahin, “Tüm yaşam enerjilerini bizlerin yetişmesine, ülkesine hizmete adamış çok değerli yaşlılarımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Onların hizmet kalitesini yükseltmek adına her şeyi yapmak boynumuzun borcudur. Ömrümüz yettiğince, kurumlarımız var olduğunca en iyi hizmeti onlara vermeye çalışacağız” dedi

Belediye Başkanı Zihni Şahin de yaptığı konuşmada, “Bu haftalar insanların birliğine, kaynaşmasına, birbirlerini anlamasına vesile oluyor. Büyüklerine sahip çıkmayan, büyüklerine saygı duymayanlar kendileri de o saygıyı görememiştir" diye konuştu.

Yaşlılar Haftası'nı kutlayan Kaymakam Ali Katırcı ise şunları kaydetti: "Sizlerle birçok programda beraber oluyoruz. Sizlerle bütünleştik, bir aile gibi olduk. Birbirimizi görmediğimiz zaman özlüyoruz. Bunu bir araya geldiğimizde daha iyi alnıyoruz. Bize sevgiyle sarılıyorlar, bizler de onlardan aldığımız sevgiyle daha mutlu oluyoruz."

Konuşmaların ardından gece, yerel sanatçıların konseriyle son buldu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.