BAŞKAN ŞAHİN UMRE KAFİLESİNİ UĞURLADI

BAŞKAN ŞAHİN UMRE KAFİLESİNİ UĞURLADI

Umre kafilesi Bafra’dan kutsal topraklara dualarla uğurlandılar.

A+A-

Bafra Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanından umre kafilesi için düzenlenen törene Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur,  Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile Bafra İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri katıldı. Özel bir şirket ile Umre yolculuğuna çıkan kafilede zaman zaman aileler duygusal anlar yaşadı.

 

Umre kafilesi yolcuları ile bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada,’’ Bu kutsal umre görevinde ülkemize ve milletimize dualarınızı eksik etmeyin, ülkemiz için bol bol dua edin.” Dedi. Başkan Şahin konuşmasına şöyle devam etti: Umrecilerimize hayırlı yolculuklar dilerken Devletimize Milletimize dua etmelerini istiyoruz. Darda kalmış kardeşlerine gönlünü açan, huzurunu ve ekmeğini paylaşan halkımız için dua istiyoruz. Birliğimiz ve dirliğimiz için dua istiyoruz. Ülkemizde ve İslâm coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının durmasını, bütün kardeşlerimizin huzur ve güven içinde nice Ramazanlara ulaşmalarını, Umreye giden kardeşlerimizin salimen geri dönmelerini rabbimizden niyaz ediyoruz. ’dedi.

bafra-umre,zihni-sahin.jpgbafra-umre,zihni-sahin-001.jpgbafra-umre,zihni-sahin-002.jpgbafra-umre,zihni-sahin-003.jpgbafra-umre,zihni-sahin-004.jpg

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.