BAŞKAN ŞAHİN: TURİZM BAFRAMIZIN VİZYONUDUR

BAŞKAN ŞAHİN: TURİZM BAFRAMIZIN VİZYONUDUR

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner 19 Mayıs Üniversitesi Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. Fatma Aydın’ı ziyaret ettiler.

A+A-

Ziyaret sırasında Dekan yardımcıları Yrd. Doc. Dr. Yetkin Bulut ve Yrd. Doc. Dr. Yasin Keleş’te bulundu. Ziyarette Bafra Turizmi hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu. 19 Mayıs Üniversitesi Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın fakülte inşaatını yapan Kaya Aşcı ve Aşcı ailesine teşekkür etti. Toplantıda bulunanlar merhum Şevket Aşcı’yı hayırla yad ettiler.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra için ortak akıl ile belirlediğimiz 5 ana hedefimizden birisi de Turizmdir. Bafra’mızın Kızılırmak Deltası Bafra Kuş cenneti, Çetinkaya Köprüsü, Baraj gölleri, deniz feneri, İkiztepe Ören yeri, damak tatları, iki müzesi, doğal güzellikleri,  camileri, tarihi eserleri gibi çok önemli turizm potansiyelleri bulunmaktadır.  Bu potansiyellere balon gezileri ve yamaç paraşütünü de ekledik. Bafra olarak turizm alanında yerimizi almak istiyoruz. Tabii ki bu alan uzun soluklu bir alandır. Önemli alt yapı ve tanıtım çalışmalarına ihtiyaç vardır. Önemli adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Turizm için önemli olan bir projemizde Kızılırmak Sedde projesidir. Bu proje örnek bir proje olacaktır. Büyükşehir belediye başkanımız bu projeye bu yıl başlanacağını ifade etti. Ayrıca otogar ve halimizin şehir dışına çıkarılması gerekiyordu. Büyükşehir belediye başkanımız bunların da müjdelerini verdi. Daha önce de Raylı sistemin Bafra’ya kadar geleceğini açıklamıştı.  Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.