BAŞKAN ŞAHİN TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU

BAŞKAN ŞAHİN TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU

Bafra Tema Gönüllü Sorumlusu Süleyman Özata, Bafra, Emirefendi Mahallesi Gönüllü Sorumlusu Saadet Öztürk ve Bafra Tema Eğitim Sorumlusu Mehtap Yılmaz Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

A+A-

Tema gönüllüleri ziyaret esnasında çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Şahin’i Tema Gönüllü Üyesi yaparak rozet taktılar.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Öncelikle bu nazik ve anlamlı ziyaretleri için Bafra TEMA gönüllü sorumluları Süleyman Özata, Saadet Öztürk ve Mehtap Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimiz sırasında TEMA gönüllüsü rozetimiz takıldı. Tema’nın 650.000’i aşan gönüllülerinden biri olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. TEMA’nın ilçemizde yapacağı tüm etkinliklere destek olmaya ve katılmaya devam edeceğim. Ülkemiz yılda 743 milyon ton toprağını erozyonla kaybediyor. Oysa hayat üreten 1 cm toprağın bile oluşması binlerce yıl sürüyor. Toprak kaybetmeyi göze alamayacağımız kadar kıymetli bir varlığımızdır. Bize aşımızı, işimizi toprak sağlıyor. Sanayimize hammaddeyi toprak sağlıyor. Eğer toprağımızı kaybedersek hayatımızı da kaybetmeye başlarız. Bu kadar önemli bir alanda varoluş nedeni toprağa sahip çıkmak ve korumak olan TEMA’nın çalışmalarına hep beraber destek vermek hepimiz için kutsal bir görevdir. Başta topraklarımız olmak üzere doğal varlıklarımızın korunması için, bilim temelli çalışan, topraktan gelen toplumsal barışa inanan, halkla bütünleşen, bu alanda ülkemizin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olma vizyonu bulunan gönüllü, bilinçli, öncü, uluslararası ve itibarlı bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak bu çalışmaları yürüten TEMA’ya ve tüm gönüllülerine en derin şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

tema-(1).jpgtema-(3).jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.