Başkan Şahin sözünü tuttu

Başkan Şahin sözünü tuttu

Başkan Şahin, sözünü tuttu. Bafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçede Yün Pazarı olarak bilinen Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi ve Tütün Mağazaları 1, 2, 3, 4, 5, 6. Sokaklarında kaldırım yapımının ardından asfalt çalışmasını da bitirdi.

A+A-

Bu alanda yapılan yoğun kaldırım ve asfalt çalışmaları ile sona gelindi. Çalışmaları Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de yerinde inceledi, çalışanlar ve esnaflarla sohbet etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin burada yaptığı açıklamada çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

“İki Yıl içinde Gazipaşa, Kemalpaşa, Mevlana, Büyük Cami, Cumhuriyet, Hacınabi, Yaka, Tabakhane Mahallelerimizin cadde ve sokaklarında asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Her mahallemizde yama çalışması yaptık. Şehir merkezimizde 400 kilometre yolumuz var. Diğer yandan doğal gaz çalışmaları da devam etti. Yeni mahalle olan köylerimizde de çakıllama ve asfalt yol yaptık. Yaz mevsimi ile birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarına yoğunlaştık. İlçemizde Yün Pazarı olarak bilinen Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi ve Tütün Mağazaları 1, 2, 3, 4, 5, 6. Sokakları kapsayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını bitirdik. Bugün burada asfalt çalışmalarımızı inceledik. Esnaflarımız ve halkımızla sohbet ettik. Biz sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımız da kısa bir sürede bu işin tamamlanmasından dolayı çalışanlarımıza teşekkür ederek memnuniyetlerini belirttiler. İlçemize hayırlı olsun. Gerçekten Yün Pazarı olarak bilinen bu ada, çok güzel bir görünüme kavuştu. Ben de bilhassa çalışmalar esnasında sabır ve anlayış gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

Başkan Şahin bundan sonra kısa zaman içerisinde Tekel Caddesi, Alaçam Caddesi ve Yaşar Doğu Caddesi'nde çalışmalara başlayacaklarını, daha sonra pazaryeri civarında çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Bununla birlikte doğal gaz nedeni ile bozulan yolların da hızlı bir şekilde yapılacağını söyleyen Şahin, “Vatandaşlarımızın mağduriyetini en kısa sürede gidereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.