BAŞKAN ŞAHİN, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

BAŞKAN ŞAHİN, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in örnek davranışı büyük takdir topladı.

A+A-

 Başkan Şahin, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede ki başıboş sokak hayvanlarının mağdur olmaması için yem dağıtım yaptırdı ve bu dağıtımda bizzat yer aldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Yoğun kar yağışı hepimizi etkilediği gibi başıboş sokak hayvanlarımızı da etkilemektedir. Yoğun kar nedeniyle tüm imkânlarımızla mücadele ediyoruz. Bu arada sokak hayvanlarımızı da unutmadık. Onlara da ekiplerimizce ilçemizin çeşitli alanlarında yem dağıtıyoruz. Bu çalışmaya bizzat katılmak istedim. Bu çalışma sırasında vatandaşlarımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşadım. Hemşerilerimin sokak hayvanlarının gıdası konusunda çalıştıklarını, onlara yiyecek verdiklerini biliyorum. Hemşerilerime bu duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimle bir kez daha gurur duydum. Bu çalışmamız kar yağışı devam ettiği sürece sürecektir. Daha sonra ise ilçemizin çeşitli yerlerinde başıboş sokak hayvanları için özel tasarlanmış su ve yemek kapları koyacağız.

 

İlçe de yoğun kar yağması nedeni ile devrilen ve kırılan ağaçlar, ekipler tarafından kaldırılıyor bir yandan da ağaçlarda biriken karlar silkelenerek ağaçlara zarar vermesinin önüne geçiliyor. Temizlik İşleri ekipleri ise kaldırım temizleme çalışmaları sürdürüyor.”

 

Çalışmaları yerinde izleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kar yağışı ilçemizde etkili oldu. Bazı bölgelerimizde problemler yaşandı. Bu problemlere ekiplerimiz anında müdahale etmiştir. Çalışmalarımız başarıyla sürdürülmüştür. Sürücülerimiz araçlarının lastiklerinin bu ağır kış şartlarına uygun olmasına dikkat etmelidir. Gerekli aletleri araçlarında bulundurmalarını rica ediyoruz. Mecbur kalmadıkça yola çıkmamalarını öneriyoruz. Vatandaşlarımızın soğuk hava ve ayaza karşı tedbirlerini almalarını rica ediyorum. Tüm hemşerilerim yolda yürürken kayma tehlikesine karşı, binaların ve ağaçların altından geçerken lütfen dikkat olsunlar.”

sokak-hayvanlarin-yem-(1).jpgsokak-hayvanlarin-yem-(2).jpgsokak-hayvanlarin-yem-(3).jpgsokak-hayvanlarin-yem-(6).jpgsokak-hayvanlarin-yem-(7).jpgsokak-hayvanlarin-yem-(8).jpgsokak-hayvanlarin-yem-(9).jpgsokak-hayvanlarin-yem-(10).jpgsokak-hayvanlarin-yem-(11).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum