BAŞKAN ŞAHİN, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞAHİN, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Jandarma Komutan vekili Üsteğmen Murat Şenyurt, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Jandarma Komutan vekili Üsteğmen Murat Şenyurt, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit 26 Ağustos 2015 yılında Mardin’de şehit olan Özel Harekât Polisi Oktay Uçar’ın Bafra Hacınabi Mahallesi’nde bulunan baba evine giderek şehidin babası İzzettin Uçar ve ailesine tekrar başsağlığı dileyerek bayramlarını kutladılar.

 

Daha sonra Tokat’ta görev yaparken gazi olan er Birol Yavuz’un Emirefendi Mahallesinde ki evine ziyaret yapıldı. Geçmiş olsun dilekleri iletildi, bayramları kutlandı.

 

Ziyarette Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi: “İnsanın ne kadar yaşadığı çok önemli değil, önemli olan ne kadar anlamlı yaşadığıdır. İşte şehitlerimiz de bize bu güzel vatanın bölünmesine parçalanmasına engel olarak mücadele etmiş bize güzel bir vatan bırakmışlar. Son dönemdeki terör şehitlerimizin anılması vesilesi ile bir aradayız. Onların şahsında bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Onların manevi hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. İnşallah hepimiz şefaatlerine nail oluruz. Bu vesile ile yüce Türk milletinin hür ve bağımsız bir şekilde kıyamete kadar nice bayramlar yaşamasını diliyor ve bu dileklerimle hepinizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum.‘’

sehit-ve-gazi-ailelerini-ziyaret-(1).jpgsehit-ve-gazi-ailelerini-ziyaret-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.