BAŞKAN ŞAHİN: POLİSLERİMİZ KAHRAMANLARIMIZDIR

BAŞKAN ŞAHİN: POLİSLERİMİZ KAHRAMANLARIMIZDIR

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Bafra Emniyet müdürü Mustafa Yiğit ve polislerimiz Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin’i ziyaret ettiler.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin polislerimizin haftasını kutlayarak şunları söyledi: Öncelikle Bafra emniyet müdürümüz Mustafa Yiğit ve emniyet mensuplarımızı bu nazik ve bizleri gururlandıran ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle toplumumuzun huzur ve güvenliği, milletimizin ve devletimizin birlik ve beraberliği için gece ve gündüz demeden çalışan kahraman polislerimizin 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, şehit polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazi polislerimize saygılarımı sunuyorum.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: Polislerimiz her alanda gece ve gündüz görev yapmaktadır. Maçlarda, mitinglerde, salon toplantılarında, konserlerde, devlet adamlarının geliş ve gidişlerinde, sendikalarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızın ve partilerimizin düzenlediği etkinliklerde, trafiğin akışında, depremde, sel felaketinde yangında, asayiş olaylarında, terörle mücadelede, uyuşturucu ile savaşta kısacası her alan ve her anda görev halindeler. Bu büyük bir fedakârlık, büyük bir sorumluluktur. Bu görevleri yaparken hayatlarını tehlikeye atmaktalar, şehit düşmekte, gazi olmaktadırlar. Bizler her zaman onların yanında ve destekçisi olmalıyız. Görevlerini yerine getirirken yardım etmeliyiz. Bu vesileyle polis teşkilatımızın 172. Kuruluş yılını kutluyorum. Bafra ilçe emniyet müdürümüz Mustafa Yiğit Bey şahsında Tüm polislerimize ve ailelerine saygılarımı sunuyorum. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.