BAŞKAN ŞAHİN OYUNU KULLANDI

BAŞKAN ŞAHİN OYUNU KULLANDI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 1 Kasım Genel Seçimleri için eşi ile birlikte oyunu kullandı.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 1 Kasım genel seçimleri için Cumhuriyet Ortaokulu’nda sandığa gitti. Saat 12.00’de 1216 No’lu sandıkta oyunu kullanan Başkan Şahin, burada halkla sohbet ederek seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Şahin, "7 Haziran seçimlerinin ardından yeniden sandık başındayız. Ülkemiz için çok önemli bir gün yaşıyoruz. Bizler ülkemizin geleceği için sandıkta sözümü söyledik. Bugün inşallah ülkemiz demokrasi sınavından huzurla çıkacaktır. Şu ana kadar herhangi bir kötü olay yaşanmadı. İnşallah sonuna kadar böyle olur. Ümit ediyorum sandıktan vatanımız, milletimiz ve şehrimiz için hayırlı sonuçlar çıkar." dedi.

 

Oy kullanma işleminin bitmesinin ardından yine aynı okulda eşi işle birlikte oy kullanan Ak Parti Samsun milletvekili adayı Orhan Kırcalı ve Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte sandıkları gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Okuldan ayrılırken ise hatıra fotoğrafı çekildi. “Bu güne kadar hep bizi siz çektiniz, bizim arkadaşlar da sizi çeksin” diyen Başkan Şahin ve Milletvekili Adayı Kırcalı, basın mensupları ile de ayrıca fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.