BAŞKAN ŞAHİN OTİSTİK ÇOCUKLARIMIZLA BERABER OLDU

BAŞKAN ŞAHİN OTİSTİK ÇOCUKLARIMIZLA BERABER OLDU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,

A+A-

 Bafra ilçe müftüsü Necmettin Kayar, Bafra milli eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte Doğankaya Mahallesinde bulunan Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “2 Nisan Dünya Otizm günüydü. Bu kapsamda Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezimiz güzel bir program düzenlemiş. Bu programa katıldık. Çocuklarımız, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber olduk.

Otizm, doğuştan olan, beynin ve sinir sisteminin farklı yapısından ya da işleyişinden kaynaklandığı kabul edilen bir durumdur. Otizm, genellikle 3 yaştan önce ortaya çıkmakta ve bireylerin sosyal iletişim, etkileşim ve davranışlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Uygulama merkezimiz bu durumda olan çocuklarımızla ilgilenmekte ve yardımcı olmaktadır. Anneler,  babalar,  idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük fedakârlıklar yapmaktadır. Allah, hepsinin yardımcısı olsun. Çocuklarımızı çok seviyor, anne ve babaları ile öğretmenlerimizi takdir ediyor ve saygılarımı sunuyorum.”

Ziyaret sırasında okul müdürü Dursun Dündar da Başkan Şahin’e destekleri için teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.