BAŞKAN ŞAHİN  MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ŞAHİN MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, halk toplantılarına devam ediyor.

A+A-

 

Daha önce Gaziosmanpaşa, Tabakhane, Kemalpaşa ve Bahçeler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, söz konusu toplantılarını Fevzi Çakmak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sürdürdü.

 

Bafra Belediyesince koordine edilen bilgilendirme toplantısına Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle temsilcileri, Meclis Üyesi Salih Helvacı, Fevzi çakmak Mahalle Muhtarı Nurettin Aydın ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Bilgilendirme toplantısında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in eşi Şükriye Şahin ve Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlü Hüseyin Özdamar, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Ergün ve Zabıta Müdürü Davut Usta’da hazır bulundu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin toplantıda mahalle sakinlerinin sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Yola çıktığımız ilk günde olduğu gibi Bafra’mızı birlikte yönetim anlayışını benimsiyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. İlçemizde bulunan 21 mahalleye de daha önceden belirlenmiş çalışma programımıza uygun hizmetler getirmeye gayret gösteriyoruz.21 Mahallemizde yaşamlarını idame ettiren vatandaşlarımızla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunmak, sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerini almak bizlere ciddi manada yol gösterici oluyor. Fevziçakmak mahallemizin saygıdeğer sakinlerine gösterdikleri yakın ilgi ve ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum ” dedi.

Toplantıda Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

fevzi-cakmak-halk-topl-(2).jpgfevzi-cakmak-halk-topl-(3).jpgfevzi-cakmak-halk-topl-(4).jpgfevzi-cakmak-halk-topl-(4).jpgfevzi-cakmak-halk-topl-(6).jpgfevzi-cakmak-halk-topl-(6).20130515182401.jpgfevzi-cakmak-halk-topl-(7).jpgfevzi-cakmak-halk-topl-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.