BAŞKAN ŞAHİN İFTARI PERSONELİ İLE AÇTI

BAŞKAN ŞAHİN İFTARI PERSONELİ İLE AÇTI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, başkan yardımcıları, belediyede görev yapan müdür, memur ve tüm çalışanlara iftar yemeği verdi.

A+A-

Başkan Şahin, iftar yemeğinde çalışanlarıyla bir arada oldu. Yemek duası sonrası çalışanlarına kısa bir hitapta bulunan Başkan Şahin konuşmasında şunları söyledi: “Mübarek Ramazan-ı Şerifin farklı bir manevi iklimi var. Bu manevi iklimi sizlerle beraber yaşıyoruz. Her yıl personelimizle iftarlarda bir araya geliyoruz.”

Konuşmasında karşılıklı saygı ve sevginin önemine değinen Başkan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediyemizin üzerine düşen birçok sorumlulukları var. Aile fertleri gibi sevgi saygı, karşılıklı anlayış içerisinde bir ve beraber olarak bu sorumlulukları yerine getireceğiz. Kurumları yücelten çalışanlarıdır. Ramazan, bayram demeden her çalışanımız halka hizmet için fedakârlık yapıyor. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Nice ramazanları aileleriniz ve sevdiklerinizle geçirmenizi temenni ediyorum.

bafra-belediyesi-iftar.jpgbafra-belediyesi-iftar-001.jpgbafra-belediyesi-iftar-002.jpgbafra-belediyesi-iftar-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.