BAŞKAN ŞAHİN HER ŞEY BAFRA İÇİN

BAŞKAN ŞAHİN HER ŞEY BAFRA İÇİN

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ile birlikte Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin’i ziyaret ettiler.

A+A-

 Ziyarette Bafra ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar görüşüldü. İstişareler yapıldı. Bafra çevre yolu hakkında bilgi alındı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılan ziyaret hakkında şu bilgileri verdi: Milletvekilimiz Orhan Kırcalı Hac dönüşü hemen Samsunumuz ile ilgili çalışmalara tekrar başladı. Vekilimiz ile birlikte Karayolları bölge müdürümüz Kenan Keskin’i ziyaret ederek Bafra için görüşmeler yaptık. Bafra çevre yolu projesinin son durumunu sorduk. Bölge müdürümüz proje çalışmalarının son aşamaya geldiğini bildirdi. İlçemiz için son derece önemli olan bu projenin hayata geçecek olmasından mutluluk duyduk. Konuyu her zaman yakından takip ettik. İnşallah bu çalışma tamamlanacak. Ayrıca Tarihi Çetinkaya köprümüzün restorasyon konusunu görüştük. İhalesi yapıldı. İnşallah 2 ay sonra restorasyonuna başlanacak. İlçemizin girişinde bulunan üst geçit ışıklandırılacak. Orta refüjler bitkilendirilecek. Ayrıca araçlı üst geçişin ise alt kısmında peyzaj düzenlemeleri tamamlanacak. Bu konular Milletvekilimiz Orhan Kırcalı’nın da de sürekli görüştüğü ve takip ettiği konulardı. Bugün yaptığımız görüşmelerde ilçemiz için önemli hizmetleri kazanmış olduk. Milletvekilimiz Orhan Kırcalı ve Karayolları bölge müdürümüz Kenan Keskin’e hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. El birliği, uyum, koordine ve istişareler ile Bafra’mıza güzel hizmetler gelmeye devam edecektir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.