BAŞKAN ŞAHİN GİRİŞİMCİLERE MORAL VERDİ

BAŞKAN ŞAHİN GİRİŞİMCİLERE MORAL VERDİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik ile birlikte İŞKUR, KOSGEB ve Bafra Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Girişimcilik Eğitimine katılarak kendi işlerini kuran girişimcileri ziyaret etti.

A+A-

Başkan Şahin, Kredi ve Emlak Danışmanlığı Ofisini açan Ülkü Çağlar, Bilgisayar Bakım ve Onarımı yapılan işletme açan Mustafa Kocatürk, Kahvaltı Salonu ve Kafe açan Birsen Yılmaz’ı iş yerlerinde ziyaret ederek, yeni girişimcileri cesaretlerinden dolayı tebrik etti.

Başkan Şahin: ”Belediye olarak girişimcilik eğitimi talep edildiğinde bunu açmaktan kaçınmayacağız. Devletimizin girişimcilere 50.000 lira hibe desteği vermesi ile girişimcilerimiz daha cesur hareket etme imkânı elde etmiştir. Bu bir hibedir ve geri ödemesi yoktur. Hükümetimiz bu şekilde girişimcilerimize destek olmaktadır. Bu destek hem yeni iş alanlarının açılmasına, hem istihdama hem de ekonomik canlanmaya önemli katkılar yapmaktadır. Bay ve bayan kardeşlerimizin bu hibeleri takip etmeleri ve girişimcilik kurslarına katılmalarını rica ediyorum. KOSGEB ve İŞKUR müdür ve yetkililerimiz her konuda kendilerine bilgi vermektedir. Ticarette bilgi ve cesaret önemlidir. Gençlerimiz bu imkânlardan mutlaka faydalansınlar ve iş hayatının içerisinde yer alsınlar. Tüm girişimcilerimize ve işletmecilerimize başarılar diliyorum” dedi.

kosgeb-girisimcileri-(2).jpgkosgeb-girisimcileri-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.