BAŞKAN ŞAHİN EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞAHİN EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Samsun İl Emniyet Müdürü Yardımcısı ve eski Ladik İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, son kararname ile Bafra Emniyet Müdürü olarak atanmış ve kısa bir süre önce göreve başlamıştı.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin İlçe emniyet müdürlüğüne atanan Hikmet Demirci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.

 İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci,” Bafra’da göreve başlamaktan dolayı mutluyum. Halkla iç içe olduğunu bildiğim belediye Başkanımız Zihni Şahin beye nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Bizde halkımızın huzur ve güvenini tesis etmek için mesai arkadaşlarımız ile beraber çalışacağız. “ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle ilçe emniyet müdürlüğümüze atanan Hikmet Demirci’ye görevinde başarılar diliyorum. Hemşerilerim adına hoş geldin diyorum. Emniyet görevlilerimiz ülkemizin her yerinde Mehmetçiklerimiz ile birlikte canları pahasına kahramanca görev yapmakta ve mücadele etmektedir. Bu vesileyle ülkemizde ve ilçemizde devletimiz ve milletimiz için görev yapmış tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Görevleri başında hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize saygılarımı sunuyorum. İlçemizde başta kaymakamımız olmak üzere tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, basınımız ve siyasi irademiz ile “Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz”  anlayışı çerisinde Bafra ve insanlarımız için uyum, koordine, birlik ve beraberlik içinde çalışmaktayız. İnşallah bu anlayış sonsuza kadar devam edecektir.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.