BAŞKAN ŞAHİN: CUMHURİYETİMİZİ BAFRA’DA COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

BAŞKAN ŞAHİN: CUMHURİYETİMİZİ BAFRA’DA COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Cumhuriyetin 94. yılının Bafra’da büyük bir coşku ve çeşitli etkinlikler ile kutlanacağını açıkladı.

A+A-

Başkan Şahin “İlçe Kaymakamlığımız ile koordineli bir şekilde Cumhuriyetimizin 94. yılını kutlayacağız. Bu kutlamalarda çeşitli sivil toplum kuruluşlarımız da etkinlikler düzenleyecek. Tüm etkinliklere Bafra Belediyesi olarak destek veriyoruz. Cumhuriyet, bize Büyük Önder Atatürk’ün armağanıdır. Hepimizin ortak değeridir.” dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türk Milletinin yeniden doğuşu ile Büyük Önder Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyetimizin 94. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşayacağız. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek için Cumhuriyetimizi korumalı ve yaşatmalıyız. Bu duygular içerisinde ilçemizde kaymakamlığımız ile birlikte kutlamaları gerçekleştireceğiz. Bafra’mız da Cumhuriyet kutlamaları her zaman büyük bir coşku ile yapılmaktadır. Bu coşku bu yılda artarak devam edecektir. Bunun için Belediye olarak her türlü desteği yapmaktayız. Gazipaşa, Kapıkaya, Selemelik, Sürmeli ve Asar mahallelerimizde düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine her türlü desteği sağladık. Ayrıca 28 Ekim tarihinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ülkemizin önemli takımlarında forma giymiş Bafra’mızın unutulmaz şöhretli futbolcularını ilçemize getiriyoruz. İlçemizde bulunan ünlü futbolcularımızın da yer alacağı maçlar Yeni Şehir Stadımızda yapılacaktır.”

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarında Cumhuriyetin 94. kuruluş yılını kutlayarak şunları söyledi: “Bütün toprakları işgal altında olan bir ülkeden bağımsızlığını kazanmış bir ülkeye gelmemizi sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıdır. Milletimizin özelliklerine uygun olan Cumhuriyet rejimi Atatürk’ün bize emanetidir. Bu emaneti sonsuza kadar korumaya ve yaşatmaya kararlıyız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulmasını ve gelişmesini sağlayan başta Büyük Lider Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.