BAŞKAN ŞAHİN BERBERLER VE KUAFÖRLER İLE YEMEKDE

BAŞKAN ŞAHİN BERBERLER VE KUAFÖRLER İLE YEMEKDE

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,İlçede bulunan Sivil Toplum Örgütleriyle gerçekleştireceği istişare toplantılarının startını Berberler ve Kuaförler Odası ile verdi.

A+A-

 

Asırlık Büyük Park Cumhuriyet Salonunda gerçekleştirilen toplantı oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Toplantıya Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İmdat Akay’ın yanı sıra çok sayıda Berber ve Kuaför ayrıca Belediye Meclis Üyeleri Murat Cevahir,Salih Helvacı,Ali Rıza Keçeli ve Rafet Albayrak’da katıldı.

Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İmdat Akay Bafra Belediye Başkanımıza böylesi bir organizasyonu gerçekleştirmesinden ötürü teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise Bafra’da gerçekleştirilen çalışmalar,projeler ve hizmetlerle ilgili oda üyelerine bilgi vererek,ileriye yönelik projeler hakkında düşüncelerini ifade etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Bafra’mız temel sorunlarını ve ihtiyaçlarını giderme noktasında emin adımlarla ilerliyor.İlk günde olduğu gibi Bafra’mızı birlikte yönetmek için gayret gösteriyoruz.Bizim bu ilçede nefes alan her kesimin düşüncesine ihtiyacımız var.Bafra’mızda bulunan tüm Sivil Toplum Örgütlerini fazlasıyla önemsiyoruz.Onların fikirleri bizler için çok önemli.Kapalı kapılar ardında dile getirilen hiçbir sorunun çözüme sağlıklı bir şekilde kavuşacağına inanmıyoruz.İstedik ki düşüncelerimizi,sorunlarımızı,beklentilerimizi,övgü ve eleştirilerimizi karşılıklı ifade edelim.Bu düşünce ile organize ettiğimiz toplantımıza iştirak eden tüm Berber ve Kuaförler Odası üyelerine teşekkür ediyorum. Dedi.

Toplantı Bafra Berberler ve Kuaförler Odası üyelerinin düşüncelerini ifade etmesinin ardından sona erdi.

berber-ve-kuaforler-odasi-topl-(1).jpgberber-ve-kuaforler-odasi-topl-(2).jpgberber-ve-kuaforler-odasi-topl-(3).jpgberber-ve-kuaforler-odasi-topl-(5).jpgberber-ve-kuaforler-odasi-topl-(6).jpgberber-ve-kuaforler-odasi-topl-(7).jpgberber-ve-kuaforler-odasi-topl-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.