BAŞKAN ŞAHİN ACIMIZ BÜYÜK BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

BAŞKAN ŞAHİN ACIMIZ BÜYÜK BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Şırnak’da şehit olan İlçemiz Sarıkaya Mahallesi nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı MEHMET KARATUT için baş sağlığı mesajı yayınladı. Başkan Şahin yayınladığı mesajda şunları söyledi:

A+A-

Büyük bir acıyla sarsıldık. Evladımız uzman onbaşı Mehmet Karatut’un Şırnak’ta şehit olduğu haberini aldık. Haberi alır almaz, Samsun milletvekilimiz ve Bafralı hemşerimiz Orhan Kırcalı, İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven ve Belediye Başkan yardımcımız Hüseyin Çamaş ile birlikte şehidimizin baba ocağı evine gittik. Ailemizin acısını paylaştık. Şehidimiz için dua ettik.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin mesajını şöyle tamamladı: Askerlerimiz Mehmetçiklerimizdir. Peygamberimizin ismi ile anılmaktadır. Gece ve gündüz demeden, sıcağa, kara, yağmura, tipiye aldırmadan zaman ve mekan kavramı tanımadan vatanımız, milletimiz, namusumuz, bayrağımız için kutsal bir görev yapmaktadırlar. Bu görevlerini bu değerleri yaşatmak ve korumak için canları pahasına yerine getiriyorlar. Onlar gül bahçesine girer gibi şehadete uzanmaktadırlar. Şehitlik mertebelerin en yükseğidir. Şehit evladımız Mehmet Karatut’a yüce ALLAH’TAN rahmet, değerli ailemize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

baskan-sahin-.jpgbaskan-sahin-.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.