Başkan Şahin 30 Yıllık Soruna Dur Dedi

Başkan Şahin 30 Yıllık Soruna Dur Dedi

Bafra İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde hayırsever iş adamı Nusret Kural Ortaokulu çevresinde ki 30 yıllık soruna, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahinden Neşter !!!

A+A-

Bafra İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi sınırlarında bulunan ve hayırsever iş adamı Nusret Kural tarafından yaptırılan 8 derslik ortaokulu çevresinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarına hız verildi. 
Fevzi Çakmak Mahallesi muhtarı Gültekin Sözen Bafra55.net habere yaptığı açıklamada;
‘’Mahallemizde eğitime başlayacak olan 8 derslik ortaokulumuzun çevre düzenlemesi ve altyapı eksikliklerimizi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç beyin direktifleri doğrultusunda çalışmalar hızla bitiyor. 
‘’30 Yıllık Soruna Neşter''
Sözen; ‘’Yine Fevzi Çakmak Mahallemizde yaklaşık 30 yıldır yola akan kanalizasyon suyu sorunumuz vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin beyin soruna müdahale etmesiyle vatandaşlarımız rahata kavuştu. Hizmetleri için sayın başkanımız Zihni Şahin Beye mahalle halkı adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

fevzi-cakmak-mahallesinde-kanalizasyon-sorunu--2.jpg

Çocuklarımızın yürüdüğü yol yapılacak!

 Fevzi Çakmak Mahallesi muhtarı Sözen," Fevzi çakmak mahallesimizin sınırları içerisin bulunan Fen lisesi ve burada okuyan ülkemizin dört bir yanından gelen öğrencilerimizin kaldığı yurt'da giden yol stabilize durumda.Bu yolda çocukalrımız kışın çamur oluyor,yazın ayakkabıların altları deliniyor bu yol bize yakışmıyor.Başkan Şahin bize bu ve diğer yolların en kısa zamanda yapılacağı sözünü verdi."

fevzi-cakmak-mahallesinde-kanalizasyon-sorunu--1.jpgfevzi-cakmak-mahallesinde-kanalizasyon-sorunu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.