BAŞKAN ŞAHİN: 2014 YILI İÇİN ÜÇ YENİ  DİNLENME VE ÇOCUK OYUN PARKI PROJESİ HAZIRLADIK

BAŞKAN ŞAHİN: 2014 YILI İÇİN ÜÇ YENİ DİNLENME VE ÇOCUK OYUN PARKI PROJESİ HAZIRLADIK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalarına ve hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

A+A-

Başkan Şahin bugüne kadar 100 konuda 32 proje ve hizmeti hayata geçirdi. Başkan Şahin 33.proesi olarak  Alparslan Türkeş Parkı yenileme projesine, 34 proje olarak ayakkabıcılar arastası, çarşı camii ve çay ocakları arasında düzenleme çalışmalarına  başladı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Başkan Şahin Bafra’nın vizyonu olacak  35. projesi olarakta Kzılırmak Kıyı sedde projsini hazırladı. Bize durmak ve yorulmak yok diyen Başkan Şahin bu söze uygun davranmaya devam ediyor.

Başkan Şahin’in yeni hizmet atakları ve projeleri de   hazır. Bu konuda Başkan Şahin şunları söyledi: Çocuklar ve gençlerimiz hem Bafra’mızın hem de ülkemizin geleceğidir. Bu düşünceyle hareket ederek,  Çocuklarımıza yönelik olarak çalışmalar yaptık. Mevcut çocuk oyun Parklarımızı yeniledik, zeminlerini kauçuk zemin yaptık.  Yeni çocuk oyun parları kurduk.

Mevlana, Altınyaprak ve Emirefendi mahallelerimizde 3 yeni çocuk oyun parkı için tüm hazırlıkları tamamladık. İnşallah Bafra’mız 3 yeni Çocuk oyun ve dinlenme parkına kavuşacaktır. Ekiplerimiz proje çalışmalarını ve yer tesbitlerini tamamladı. 2014 yılı içinde inşallah başlayacağız. Diğer mahallelerimiz içinde yeni dinlenme ve çocuk oyun parkları çalışmalarımız devam ediyor.

Daha önce Tabakhane mahallemizde, Fatih mahallemizde parklar yapmıştık. İshaklı, Mevlana ve Altınyaprak mahallerimizi kapsayan Adnan Menderes Parkımızı restore etmiştik. Alparslan Türkeş Parkımızın yenilenmesine başladık. Bafra girişimizi değiştirdik. Her mahallemizde ki çocuk oyun parklarımızı yeniledik. Gazipaşa mahallemizde kullanılmayacak hale gelmiş çocuk oyun parkımızı tamamen baştan yaptık.

Seçim beyannamemizde verdiğimiz bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması ise bizim için daha büyük bir mutluluktur.” Dedi.

3.20131115233632.jpg6.20131115233640.jpgaltin-yaprak-1.jpgaltinyaprak-2.jpgmevlana-1.jpgmevlana-2.jpgmevlana-3.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.