BAŞKAN ÖZEL’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ÖZEL’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel’in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Özel’in 29 Ekim Mesajı şu şekilde:

“Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir. Büyük zorluklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin 96. yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz.

29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimiz, Anadolu insanının Büyük Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz mücadelenin, bağımsız ve başı dik bir Millet olarak yaşama kararlılığımızın tüm dünyaya ilanıdır. Yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz her zaman tüm gücüyle çalışacaktır.

Bizler, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, bizi birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlayan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçılarıyız. Dahası, en zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Rabbim birlik beraberliğimizi daimi eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, Cumhuriyetin kuruluşuna giden süreçten bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’nin korunması ve yaşatılması için 96 yıldır her anlamda mücadele eden ve gerektiğinde canlarını gözünü kırpmadan her türlü ihanete, alçak girişime dur diyen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın en büyük bayramı olan Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir. Büyük zorluklarla elde ettiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. yılı kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.