BAŞKAN ÖZEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN ÖZEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısı ile öğretmenlerimiz onuruna düzenlediği kutlama programına katıldı.

A+A-

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin anısına saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan kutlama programında açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Sedat Sezik, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayıp, günün anlam ve önemini belirten düşüncelerini davetlilerle paylaştı.

Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama programında bir araya geldiği öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel ise; “Düşünce varlığımızın ve geleceğimizin mimarları olan değerli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Eğitim camiasının temel taşları olan öğretmenlerimizle aynı ortamı paylaşmak bile gurur verici… Türk gençliğinin ruhen, fikren, ahlaken ve vicdanen iyi yetişmesi için kendisini tüm benliğiyle öğrencilerine adayan, insan yetiştirmeyi, bir medeniyet inşasından farksız gören tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit düşen öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Öğretmenlerin yapmış olduğu etkinliklerle devam eden kutlama programı; İlçe Kaymakamı Sedat Sezik’in Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatından emekliye ayrılmış öğretmenlere ve personele ‘Hizmet Şeref Belgesi’ takdim etmesi, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel’in de, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla düzenlediği ‘Canım Öğretmenim’ temalı ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini vermesiyle son buldu.

Akpınar Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kutlama programına; İlçe Kaymakamı Sedat Sezik, Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler, emekli öğretmenler ve yarışmalarda dereceye giren öğrenciler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kutlama programında, düşünce varlığımızın ve geleceğimizin mimarları olan değerli öğretmenlerimizle bir aradaydık. Eğitim camiasının temel taşları olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit düşen öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

baskan-ozel-ogretmenler-gunu-programina-katildi-1.jpgbaskan-ozel-ogretmenler-gunu-programina-katildi-2.jpgbaskan-ozel-ogretmenler-gunu-programina-katildi-6.jpgbaskan-ozel-ogretmenler-gunu-programina-katildi-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.