BAŞKAN ÖZEL ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN ÖZEL ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, 2019-2020 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle Atatürk İlkokulu’ndaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

A+A-

Başkan Özel, “Öğrencilerimizin yarıyıl tatili öncesi karne heyecanlarını paylaştık. İkinci yarıyıl döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Öğrencilere karne dağıtarak sevinçlerine ortak olan Başkan Özel: “Sevgili öğrencilerimiz, umutla ve heyecanla başladığı bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladı. Bizler de öğrencilerimiz tatile girerken karnelerini vererek onların karne heyecanına ortak olduk. Evlatlarımız, yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarlarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerini giderme fırsatı bulacaklar. Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık vardır. Bunlar vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı hedefine ulaşılabilir. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmedir. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederken, başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarının ödülü olan karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Atatürk İlkokulu’ndaki yarıyıl karne törenine; İlçe Kaymakamımız Sedat Sezik, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Kemal Kaplan Huzurevi Müdür V. Hasan Kalın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri; Murat Güven ve Turan Demir, Atatürk İlkokulu Müdürü Fatih Demet, öğretmenler, öğrenciler ve çocuklarının bu mutlu anını yaşamak isteyen aileleri katıldı.

Sevgili öğrencilerimiz, umutla ve heyecanla başladığı bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladı. Bizler de öğrencilerimiz tatile girerken karnelerini vererek onların karne heyecanına ortak olduk. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederken, başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarının ödülü olan karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.