BAŞKAN ÖZEL LADİKLİ İŞ ADAMLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZEL LADİKLİ İŞ ADAMLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İstanbul’da, hemşerileriyle buluştuğu Ladikliler Yöresel Kaz Seridi Programı sonrası bu kez de Ladikli iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

A+A-

İstanbul Silivri’de, AYFAR Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Ebu Zade restoranlarının sahibi Muharrem Titiz’in ev sahipliğinde bir araya gelinen kahvaltıda Başkan Özel, Ladikli iş adamlarıyla geleneksel kaz serdi programının değerlendirmesini yapıp, Ladik’teki gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Belediyenin hizmetleri, devam eden ve planlanan projeleri de iş adamlarıyla paylaşan Başkan Özel, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etti.

Nerede olursak olalım bizim değişmezlerimiz var. Hemşerilerimin sıcaklığı, misafirperverliği, yardımseverliği ve candan oluşları… Ladikli olmaktan bir kez daha onur ve gurur duydum. Değerli Ladikli iş adamlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. Memleketimizi konuşup, hasret giderdik. Ladik’teki gelişmeler hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine misafirperverlikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.