BAŞKAN ÖZEL KIŞA HAZIR OLDUKLARINI SÖYLEDİ

BAŞKAN ÖZEL KIŞA HAZIR OLDUKLARINI SÖYLEDİ

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla kışa hazır olduklarını belirterek, kar ve buzlanmaya karşı erken önlem aldıklarını söyledi.

A+A-

Başkanlık Makamına geçmeden önce kademe personelini ziyaret eden Başkan Özel, personelle sohbet ederek hayırlı çalışmalar dileğinde bulundu. Özel: “Vatandaşlarımıza hizmetlerimizi yerinde ve zamanında ulaştırabilmek için çalışmalarımızı mümkün ölçüde en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Malumunuz, kış mevsimine girdik. Belediye olarak gerekli olan her türlü tedbirimizi aldık. Kışın yoğun kar yağışında herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek için karla mücadele edecek ekibimiz, gece-gündüz hizmet verecek. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı tuz stokumuzu hazırladık. Kar küreme ve tuzlama aracı, kepçe, greyderden oluşan araç ekipmanlarımızdaki eksiklikleri tamamlayıp, kış mevsimine karşı önlemlerimizi aldık. Tüm yol aralarımızda bizim görev ve alanlarımızdaki yerlerde vatandaşlarımıza sıkıntı yaşatmadan kış aylarını geçireceğiz. Yine Büyükşehir Belediyemiz de hazırlığını yaptı. Özellikle mahalle grup yolları Büyükşehir sorumluluğunda ve tüm hazırlıklar yapıldı. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile Ladik halkına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. Yapacağınız hizmetler için hepinize kolaylık ve başarı diliyorum " dedi.

Güzel ilçem Ladik, artık beyazlara bürünüyor. Rabbim bereketli bir kış mevsimi geçirmeyi nasip etsin. Belediye olarak bizlerde gerekli olan her türlü tedbirimizi aldık. Kışın yoğun kar yağışında herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek için karla mücadele edecek ekibimiz ile gece-gündüz siz değerli hemşerilerimin hizmetinizdeyiz…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.