BAŞKAN ÖZEL İLÇE HALKIYLA SOHBET EDİP, KAR ÇALIŞMALARINI DA YAKINDAN TAKİP ETTİ

BAŞKAN ÖZEL İLÇE HALKIYLA SOHBET EDİP, KAR ÇALIŞMALARINI DA YAKINDAN TAKİP ETTİ

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, vatandaşların mağdur olmaması için şehir merkezinde yürütülen karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını yakından takip edip, ilçe esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

A+A-

Hem kar çalışmalarını yakından takip etmek hem de esnafın ve vatandaşların taleplerini dinlemek için şehir merkezini gezen Başkan Özel, ilçe merkezinde iş yerlerini tek tek ziyaret ederek, esnafla ve halkla sohbet etti. Vatandaşlarla ve karla mücadelede çalışan ekiple çay içen Özel, Ladik’te ulaşımda herhangi bir problem oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, "Her mevsimi ayrı güzel olan güzel ilçemde hemşerilerimizin kış günlerinde de huzurlu ve rahat şekilde yaşaması için meteoroloji verilerini takip ederek gerekli önlemlerimizi aldık. Karla mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için Fen İşleri ekiplerimiz ile yaptığımız koordinasyon toplantımızda karla mücadele ekiplerini belirleyerek görev dağılımlarını yaptık. Onlar da yol açma çalışmalarını titizlikle yerine getiriyor. Pazartesi günü kent merkezinde yoğun bir şekilde etkisini artıran kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz, ana arterler, cadde ve sokaklarda kar temizleme, yol açma ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek ve onların günlük yaşantısına aksaklıklar vermemek için çalışmalarımız aralıksız sürecek. İlçemizin temizliği, huzuru ve sağlıklı yaşam şartları için tüm gücüyle çalışan ekiplerimizi canı gönülden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Her mevsimi ayrı güzel olan güzel ilçemde hemşerilerimizin kış günlerinde de huzurlu ve rahat şekilde yaşaması için karla mücadelede tüm önlemlerimizi aldık. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiriyorlar. Kendileriyle kısa bir molada, sıcak birer çay içtik. İlçemizin temizliği, huzuru ve sağlıklı yaşam şartları için tüm gücüyle çalışan ekiplerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.

Soğuk kış gününde sıcak tebessümler, sıcak gönüller... Kıymetli hemşerilerime samimi sohbetleri, gülen yüzleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Rabbim birlikteliğimizi daimi eylesin.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.