Başkan Özdemir'e Ziyaretler

Başkan Özdemir'e Ziyaretler

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinde Havza Belediye Başkanı seçilen ve dün mazbatasını alarak görevi devralan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Havza Kaymakamı Metin Yılmaz Havzanın yeni Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz,  Özdemir’i tebrik ederek görevinde başarılar dileyerek; “Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliğinin halkımızın daha güzel hizmet alması demek. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum.”

 Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “40 bin Havzalının sorumluluğunun bilinci ile halkımıza hizmet için Kaymakamlığımız ve diğer kurumlarımız ile işbirliği içerisinde olacağız.” Dedi.

Özdemir’i Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nizamattin Boyacı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüsamettin İlhan, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, kurum amirleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri  ve vatandaşlar ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.