Başkan Özdemir mutluluklarına ortak oldu

Başkan Özdemir mutluluklarına ortak oldu

Samsun Havza Belediyesi personeli Melih Saat ve Ayşegül Özgen, muhteşem bir nikah merasimi ile dünya evine girdi.

A+A-

Samsun Havza Belediyesi personeli Melih Saat ve Ayşegül Özgen, muhteşem bir nikah merasimi ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kıyarken damadın şahitliğini önceki dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yaptı.

Havza Belediyesi personeli olan Havza Belediyesinden emekli Necati ve Raziye Saat’in oğlu Melih Saat Ali ve Fahriye Özgen çiftinin kızı hayatını Ayşegül Özgen ile düzenlenen muhteşem bir nikah ve düğün merasimi ile birleştirdi.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen nikah ve düğün merasiminde, genç çiftin nikahını Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kıyarken, çiftin şahitliklerini önceki dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Emine Kahraman ile Emre Yüksel yaptılar.

Genç çift hayatlarını bir ömür boyu birleştiren imzaları şahitler ve davetlilerin huzurunda attı.

Genç çiftin mutluluğuna çok sayıda davetli ortak oldu. Kıyılan nikah sonrası Havza Belediye Başkanı Özdemir ve şahitliklerini önceki dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz birlikte nikah cüzdanını genç çifte verdi.

Havza Belediye Başkanı Özdemir ve Murat İki genç çifte uzun ve mutlu bir ömür dilediler.

Nikah merasimine Havza Belediyesi çalışanları, Saat ve Özgen ailelerinde bir çok davetli katıldı.

Havza Belediyesinden emekli Baba Necati Saat; “Öncelikle mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir, Sayın Murat İkiz ve tüm davetlilere teşekkür ederim.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.