Başkan Özdemir Havza YEG Başkanlığına yeniden seçildi

Başkan Özdemir Havza YEG Başkanlığına yeniden seçildi

Havza Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda kullanılan oyların tamamını alan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yeniden Havza YEG Derneği başkanlığına seçildi.

A+A-

Havza Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda kullanılan oyların tamamını alan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yeniden Havza YEG Derneği başkanlığına seçildi.baskan-ozdemir-havza-yeg-baskanligina-yeniden-secildi-4.jpg

Havza Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen Havza YEG Derneği olağanüstü genel kurulu başkanlığını İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam’ın, üyelikleri İş insanları Sema Kurt Köse ile Mevlüde Akça’dan oluşan divan heyetinin oluşturulması ile başladı.

Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Derneği Başkanı Sebahattin Özdemir genel kurulda yapmış olduğu konuşmada olağanüstü genel kurul kararının ilgili mevzuatlara uygun bir yönetim kurulu oluşturulmak için alındığını belirterek; “Havza Yerel Eylem Grubu Derneğimiz kuruluş amaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Kısa süre içerisinde Havza YEG ile Havza’da hemşerilerimizin hayatına dokunacak projelere imza atacağız. İnşallah hayatın her alanı ile ilgi projeler ile Havza YEG Derneği kuruluş amacı çerçevesinde yoluna devam edecek. Yapılan genel kurulumuz sonuçları itibari ile hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 Olağanüstü genel kurulda ilk olarak derneğin tahmini bütçesi onayladı.

Görüşülen gündem maddelerinin ardından yönetim kurulu seçimlerine geçildi.

Yapılan oylamada kullanılan 20 oyun tamamını alan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yeniden Havza YEG Başkanlığına seçildi.

Seçim sonrası yönetim kurulu görev dağılımı ile birlikte  İş İnsanı Kadir Kayan Havza YEG Başkan Yardımcısı, İş İnsanı Sema Kurt Köse Sayman, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç Genel Sekreter, İş İnsanları Mevlüde Akça, Yakup Akekin ile Havza RİBAT Derneği Temsilcisi Alime Kaya isimlerinden oluştu.

Derneğin denetim kurulu  ise Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile iş insanları Abdullah Gürkanlı ve Bülent Şahin’den oluştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.