Başkan Özdemir Bakan Pakdemirli’ye semaver hediye etti

Başkan Özdemir Bakan Pakdemirli’ye semaver hediye etti

Bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak için Samsun'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Havza’yı ziyaret etti.

A+A-

Ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye semaver hediye etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti Samsun İl Başkanlığında bir araya gelen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; Pakdemirli’ye Havza’da yürütülen ve hayata geçirilecek içme suyu, tarımsal sulama, dere ıslahı çalışmaları başta olmak üzere Havza Belediyesince yürütülen tarımsal projeler hakkında kapsamlı bilgiler aktardı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Samsun programı sonrası Ankara dönüşünde Havza’ya kısa bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Havza ille ilgili bilgiler alan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli daha sonra Ankara’ya geçti.

Ziyaret sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye semaver hediye etti.

Yapılan görüşme ve ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun'a gelen Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli'yi içme suyu, tarımsal sulama ve dere ıslahı çalışmalarımız başta olmak üzere ilçemizde yürüttüğümüz tarımsal projelerimiz hakkında bilgilendirdik. Ankara'ya dönüş yolunda kendisine ilçemizde semaver hediye ettik. İlçemiz adına önemli verimli bir görüşme geçirdik.  Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye göstermiş olduğu ilgiden dolayı ilçemiz adına teşekkür ediyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.