BAŞKAN ÖZBALCI’YA OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN ÖZBALCI’YA OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ladik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Natır ve Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ekmekçi, Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı makamında ziyaret edip,

A+A-

 okullarına ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek,  Özbalcı’ya üzerinde hat sanatıyla Arapça Allah’ın 99 isminin yazılı olduğu tabloyu hediye ettiler.

Konuklarının nezaketlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özbalcı, imkanlar dahilinde eğitim kurumlarına yardımlar yapıldığını ifade ederek, "Eğitim kurumlarımızı çok önemsiyoruz. Eğitim bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Okullarımıza bugüne kadar yol yapımı, park, bahçe ve çevre düzenlemesi, spor tesisleri, müze ve benzeri birçok çalışmamızla destek verdik. İhtiyaç olduğu zaman yine belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız.   İmkânlarımız ölçüsünde de okullarımızın ihtiyaçlarını hep karşılamaya çalışıyoruz. Güçlü bir Türkiye için eğitim her zaman ön planda olmalıdır. Yarınımız evlatlarımıza emanet. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da bu olanakları sağlayarak, onları daha uygun koşullarda ve daha iyi imkânlar ile en iyi eğitimi almaları noktasında sınırsız destek veriyoruz. " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.