BAŞKAN ÖZBALCI’NIN ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN ÖZBALCI’NIN ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ MESAJI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, üç ayların başlangıcı ve 30 Mart Perşembe gecesi idrak edeceğimiz mübarek “Regaip Kandili” münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak başta Ladikliler olmak üzere tüm İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

A+A-

Belediye Başkanı Selim Özbalcı mesajında; “Heyecanla ve sevinçle idrak edeceğimiz, Allah’ın rahmet, mağfiret ve bereketinin yoğun olduğu, kalplerimizin ve gönüllerimizin doyum mevsimi olan mübarek 3 aylara girmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Mübarek üç aylar; Regaip Kandili’yle başlayan, bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'yle zirveye ulaşan, Ramazan Bayramı’yla da maddi ve manevi alanda bayrama dönüşen yükseliş ve bağışlanma aylarıdır.

Allah nasip ederse, 29 Mart Çarşamba günü bu kutsal günlerden biri olan Recep ayını idrak edeceğiz, Perşembe günü de bu kutsal günlerin ilki olan Regaip Kandili’ni kutlayacağız. On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın gelişini de müjdeleyen Regaip Kandili, bütün İslam dünyası için bir ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği mukaddes bir gecedir.

Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açtığı bu günleri iyi değerlendirerek, fırsat mevsiminde yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenâb-ı Allah’tan diler,  Üç Aylar ve Regaip Kandili’nin ülkemize, milletimize, Ladiğimize ve Türk-İslam Alemi’ne bolluk, bereket, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.